skip to Main Content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Opstekertje

longfonds

De Tinnen Roos doneert 25% van hun opbrengst aan Het Longfonds.

Met dit cadeau geef ik jou een lichtpuntje in deze crisis!

Samen verbinden

Het Corona-virus heeft ons allemaal getroffen. Heel Nederland heeft maatregelen getroffen om zich te wapenen tegen een gezamenlijke vijand: COVID-19. We blijven zoveel mogelijk thuis en doen waar mogelijk ons werk vanuit onze eigen woning. Ouders onderwijzen hun kinderen met lesmateriaal van school. Zorgverleners werken hard om alle Corona-patiënten te helpen. We voelen allemaal de impact van het virus op onze levens. Naast de verschrikkelijke gebeurtenissen gebeurt er ook iets moois. Nederland verbind, we bedenken de mooiste initiatieven om elkaar te helpen. We brengen elkaar eten, helpen met boodschappen doen voor een ander, sturen kaartjes naar verzorgingshuizen en applaudisseren gezamenlijk voor de zorg.

Liefde, kracht en sterkte

Het Opstekertje is ontworpen om elkaar een hart onder de riem te kunnen steken. Je stuurt een lichtpuntje naar iemand die alleen thuis zit. Iemand die in een vitaal beroep werkt en dagelijks blootgesteld wordt geef je hiermee een stukje kracht. Stuur liefde naar iemand van wie je houdt, maar waar je niet naar toe kunt. Met dit roosje geef je aan dat de ander in jouw gedachten is.

Samen beleven we en staan we sterk. Bedankt voor te zijn wie je bent.

Met gevoel gemaakt

Vanuit De Tinnen Roos willen wij ook ons steentje bijdragen aan het verbinden van mensen. Als compleet team zijn we betrokken geweest bij het bedenken van dit concept en het ontwerpen van dit Opstekertje. Het is met gevoel gemaakt door de vaklieden van De Tinnen Roos.

Het Longfonds

Met het Opstekertje willen we niet alleen helpen bij het verbinden van mensen, maar willen we ook graag een serieuze bijdrage leveren. We hebben daarom contact gezocht met Het Longfonds. Zij zet zich dagelijks in voor onderzoek naar diverse longziekten. Op dit moment is onderzoek naar Corona een prioriteit waar financiële middelen voor nodig zijn. We hebben daarom besloten om 25% van de opbrengst van dit speldje te doneren.

De ‘Vuist tegen Corona’ is zowel verkrijgbaar voor consumenten als voor retail. Retailers kunnen contact met ons opnemen voor grotere oplagen.

Dit roosje staat symbool voor: liefde, kracht en sterkte

Samen beleven we,
voelen we en
staan we sterk!

Meer uit ons portfolio

Segway

Client: Segway Size: 15x20cm Materia: 100% Pewter metal

read more

Herdenkingsmunt Operation Market Garden

Opdrachtgever: De Tinnen Roos Herdenkingsmunt Operation Market Garden Idee en ontwerp: team DTR Formaat: 450x450x30…

read more