skip to Main Content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Technieken

Vulkaniseren

Door onze 3d prints te vulkaniseren tussen lagen van siliconen, krijgen wij een mal met hittebestendige en flexibele eigenschappen. De mallen worden gebruikt voor het centrifugaal gietproces als het slingergietproces.

Vulkanisatie

Door de hoge druk en temperatuur zal de siliconen kort ”vloeibaar” worden en in elke hoek van het model een duidelijke afdruk maken. Kort na deze vorm van ”vloeibaarheid” veranderen de moleculen tot en vaste veerkrachtige verbinding en blijft de mal vormvast maar blijvend elastisch.

Onze vulkaniseerpers

Nicem p-400

Mechanisch graveren

Met onze graveermachine verzorgen we diverse producten voor particuleren, bedrijven en organisaties. In ons assortiment zitten bijvoorbeeld diverse deurplaatjes, familieborden en plaatwerk voor technische installaties. Het graveren van relatiegeschenken, prijsbekers of reclameborden behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze graveermachines

Gravograph IS6000
Graveerbereik: 610 x 410 mm
Nauwkeurigheid tot 0,05 mm.

Gravograph IS200
Graveerbereik: 225 x 80 mm

Lasergraveren

Met onze lasergraveermachine zijn we in staat om op verschillende materialen tekst en afbeeldingen te plaatsen. Jouw logo op een spiegel, een persoonlijke tekst op een fles wijn of een portret op een houten kaasplank. De mogelijkheden zijn enorm groot. Jij vraagt en wij laseren.

Onze lasermachine

Trotec Speedy laser 100R
Graveerbereik 610 x 305 mm
Maximale werkstukhoogte 170 mm