Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Technieken

Woningbouw & vve

Speciaal voor woningbouwverenigingen en vve’s hebben we een automatisch bestelsysteem voor onder andere brievenbusplaatjes. Met een eigen inlog in ons systeem hoef je zelf niets bij te houden. Achter de schermen houden wij per gebouwencomplex bij welke materialen, formaten en lettertypes gebruikt worden. Het voordeel dat dan ontstaat is een snelle levertijd tegen lagen prijzen.

Doe het zelf winkels & sleutelspecialist

Deurbordjes zijn er in allerlei vormen en maten. In onze winkel kun je  standaardmodellen vanuit een display bekijken. De klant kan aangeven welk huisnummer en welke overige tekst erop moet komen te staan. Ons aanbod gaat een stapje verder, want naast de standaardvormen willen we ook tegemoet komen aan de wens van de klant. Wil de klant een eigen ontwerp gemaakt hebben? Dan kan dat al door een simpele schets op A4 aan te leveren. In onze werkplaats zorgen we dat de schets verder uitgewerkt en geproduceerd wordt.

Particulieren

Bij ons is elke klant welkom. Ook particulieren kunnen bij ons terecht met eigen ontwerpen voor deurbordjes, een gegraveerd plaatje voor de brievenbus of ander graveerwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een bestelling via het contactformulier of loop bij ons binnen.