Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

De Tinnen Roos strijdt mee tegen Corona

Als De Tinnen Roos zijn we bewust van de sociale impact die het COVID-19 virus op ons allemaal heeft. We werken zoveel mogelijk vanuit huis en zien onze familie en vrienden niet. Een sociaal isolement. Tegelijkertijd zijn er mensen aan het werk in de vitale beroepen die geen andere keuze hebben. In onze gieterij hebben we getracht om een lichtpuntje voor iedereen te bedenken in de vorm van twee corona speldjes. Met een deel van de opbrengst willen we Het Longfonds financieel ondersteunen bij hun onderzoeken.

Ik denk aan je

Het Opstekertje is ontworpen om elkaar een hart onder de riem te kunnen steken. Je stuurt een lichtpuntje als cadeautje naar iemand die alleen thuis zit. Iemand die in een vitaal beroep werkt en dagelijks aan COVID-19 blootgesteld kan worden, geef je hiermee een stukje kracht. Stuur liefde naar iemand van wie je houdt, maar waar je niet naar toe kunt. Met dit roosje geef je aan dat de ander in jouw gedachten is.

Dank je wel voor jouw inzet

De ‘Vuist tegen Corona’ is ontworpen voor alle helden met een vitaal beroep. Een vuist slaat dwars voor een virusdeeltje heen. Het staat symbool voor ons dagelijks gevecht met dit vreselijke virus. De bedoeling van dit speldje is om het te geven aan iemand die in een vitaal beroep werkt en actief is. Met deze blijk van waardering laat je merken dat je met hem of haar meevecht op je eigen manier. Een manier om te zeggen ‘dank je wel dat je voor ons allemaal vecht’. Op eenvoudige wijze vertel je dat je respect hebt voor het doorgaan met de werkzaamheden en zeg je vertrouwen te hebben in de ander.

Onze maatregelen

Heel Nederland is in gevecht met het Corona-virus. Door zoveel mogelijk thuis te blijven zorgen we ervoor dat we elkaar niet besmetten. Bij De Tinnen Roos vechten wij ook mee tegen COVID-19. We houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Blijven 1,5 meter uit elkaar en wassen onze handen.

Winkel geopend

We zorgen ervoor dat we onze klanten zoveel mogelijk van afstand bedienen. Onze fysieke winkel is geopend voor publiek, maar excursies zijn uitgesteld. Onze webshop blijft geopend.

Opstekertje

Vuist tegen Corona

longfonds

De Tinnen Roos doneert 25% van de opbrengst aan Het Longfonds.