Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Diensten

Onze diensten

Een goed eindresultaat begint met een goed ontwerp. Wij helpen jouw ontwerp te verbeteren of beginnen vanaf de eerste lijn. van 3D-tekening tot model. Zelf een ontwerp gemaakt, maar weet je niet of deze lossend is uit de mal? Wij controleren jouw ontwerp op gietbaarheid en kunnen jouw ontwerp desgewenst aanpassen. Computergetekende 3d ontwerpen kunnen wij voor u tastbaar maken met onze 3d printer. Een getekende fantasie komt tot ‘leven’.

Productie met een hoge detaillering begint bij een goede mal. Wij bouwen mallen in diverse formaten en voor verschillende giettechnieken. We leveren je mallen direct klaar voor productie. We gieten graag jouw product zowel in kleine als grote oplages. Heb je een bestaand voorwerp dat gereproduceerd moet worden, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Uw product wordt kant en klaar gemaakt zodat deze direct naar de consument kan. Ontdek onze manieren van assembleren.

De vakkennis die wij opgedaan hebben delen we graag met je. Voor beginnende en ervaren gieters verzorgen we trainingen op niveau. Van mallen maken tot omgaan met de machines.

Tingieten is een vak die vaak tot de verbeelding spreekt. Een ambacht dat nog maar weinig uitgevoerd wordt. Wij laten het publiek graag kennismaken tijdens onze demonstraties met een schitterend vak en onze invulling daarvan.

In actie