skip to Main Content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Arrangementen

Coronamaatregelen

Beste bezoeker,
Helaas kunnen wij op dit moment geen excursies en rondleidingen aanbieden in onze gieterij. Wij zijn van mening dat we voor onze bezoekers niet op een fatsoenlijke wijze kunnen voldoen aan de geldende regels van het RIVM. Zodra wij weer groepen kunnen ontvangen, zullen we dit melden op onze website. Onze winkel is geopend voor een beperkt aantal klanten tegelijk.

kleine groepen

5 tot 20 personen

grote groepen

20 personen en meer

Excursies

Op zoek naar een leerzame tijdsbesteding tijdens een uitje? Altijd al een keer willen zien hoe het gieten van tin in zijn werk gaat? Bij ons kan dat. We bieden verschillende programma’s afhankelijk van het aantal deelnemers. Onze excursies zijn geschikt als bedrijfsuitje, verenigingsactiviteit of voor speciale gelegenheden van particuliere groepen.

Excursie boeken

Wil je graag een excursie in onze tingieterij aanvragen voor jouw groep?
Bel of mail voor een afspraak. We bespreken de mogelijkheden samen door.

Ervaringen van bezoekers

Al jarenlang komen bezoekers met tevredenheid naar onze excursies. In ons gastenboek beschreven zij hun ervaringen die wij graag met je delen.

18 juni 2016

De folkloregroep van de Lichtaartse Vlegeldorsers bracht op 18 juni een bezoek aan de Tinnen Roos. Oude ambachten laten herleven in deze moderne tijd is een kunst op zich. Met veel bewondering hebben wij genoten van deze presentatie. Misschien ontmoeten wij elkaar wel ooit op een of andere ambachtenmarkt!

3 mei 2016

“Het was een mooie presentatie, goed duidelijk en zeer gewaardeerd door mij.
Groet van Janneke vd Plas uit Brakel”