skip to Main Content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Vuist tegen Corona

longfonds

De Tinnen Roos doneert 25% van hun opbrengst aan Het Longfonds.

Nederland vecht samen

Heel Nederland is in gevecht met het Corona-virus. Door zoveel mogelijk thuis te blijven zorgen we ervoor dat we elkaar niet besmetten. Voor heel wat mensen in ons land geldt dat zij niet thuis kunnen blijven. Hun werk moet doorgaan om het land overeind te houden en om de zieken te verplegen. Tijdens dit werk lopen zij dagelijks risico. Chauffeurs zorgen ervoor dat het transport van mensen, medicijnen, voedsel en brandstof door gaat. Supermarkten zorgen ervoor dat de schappen vol blijven. Leraren vangen kinderen op school op en leveren thuiswerk aan bij hun leerlingen. De kinderopvang zorgt ervoor dat mensen met een cruciaal beroep toch naar hun werk kunnen. Journalisten zorgen dagelijks voor nieuwsvoorziening om de bevolking op de hoogte te houden.

Speldje ‘Vuist tegen Corona’

De ‘Vuist tegen Corona’ is ontworpen voor alle helden met een vitaal beroep. Een vuist slaat dwars voor een virusdeeltje heen. Het staat symbool voor ons dagelijks gevecht met dit vreselijke virus. De bedoeling van dit speldje is om het te geven aan iemand die in een vitaal beroep werkt en actief is. Met deze blijk van waardering laat je merken dat je met hem of haar meevecht op je eigen manier. Een manier om te zeggen ‘dank je wel dat je voor ons allemaal vecht’. Op eenvoudige wijze vertel je dat je respect hebt voor het doorgaan met de werkzaamheden en zeg je vertrouwen te hebben in de ander.

Samen een vuist tegen Corona.
Dank voor jouw liefde, moed en hulp in tijd van nood.
Vertrouwen en respect in alles wat jij doet.
Je bent mijn held!

De Tinnen Roos vecht mee

Bij De Tinnen Roos vechten wij ook mee tegen COVID-19. We houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Blijven 1,5 meter uit elkaar, wassen onze handen en zorgen ervoor dat we onze klanten zoveel mogelijk van afstand bedienen. Onze winkel is geopend voor publiek, maar is aangepast met looprichtingen. Excursies en toeristische bezoeken aan de werkplaats zijn voorlopig uitgesteld.
Als compleet team zijn we betrokken geweest bij het bedenken van dit concept en het ontwerpen van deze Vuist tegen Corona. Het is met gevoel gemaakt door de vaklieden van De Tinnen Roos.

Het Longfonds

Met de Vuist tegen Corona willen we niet alleen symbolisch meevechten, maar willen we ook graag een echte bijdrage leveren. We hebben daarom contact gezocht met Het Longfonds. Zij zet zich dagelijks in voor onderzoek naar diverse longziekten. Op dit moment is onderzoek naar Corona een prioriteit waar financiële middelen voor nodig zijn. We hebben daarom besloten om 25% van de opbrengst van dit speldje te doneren.

De ‘Vuist tegen Corona’ is zowel verkrijgbaar voor consumenten als voor retail. Retailers kunnen contact met ons opnemen voor grotere oplagen.

Jouw vitale beroep maakt een vuist tegen Corona.
Deze symbolische vuist is voor jou.

Dank je wel voor jouw inzet.
Jij bent mijn held.
Ik vertrouw op jou.
Jij hebt mijn respect!

Meer uit ons portfolio

Medailles en speldjes

Client: Canadian branch Commemorative medall Operation Market Garden Size: 450x450x30 mm Materia: 100% Pewter metal

read more

Relatiegeschenken

Client: Segway Size: 15x20cm Materia: 100% Pewter metal

read more

Vuist tegen Corona

Vuist tegen Corona

read more

Tinnen roos

Tinnen roos Onze eigen tinnen roos is afgegoten naar een echte roos. De bladeren aan…

read more

Kroningsspeld

Troonwisseling 30 April 1980, koningin Juliana draagt het koningschap over aan haar dochter prinses Beatrix.…

read more

CV De Foekepot

Onderscheiding Carnavalsvereniging De Foekepot uit Silvolde gaf ons de opdracht om een miniatuur te maken…

read more

Liander wandelmascotte

Speldje Liander heeft tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zijn eigen wandelploeg op de been. Deze wandelploeg…

read more