Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Ontwerpen

3D tekenwerk

Nieuwe modellen maken met veel details kan door middel van een 3D-tekening op de computer. We kunnen werken met bestanden die door de klant aangeleverd worden, maar we kunnen ook zelf vanaf de allereerste lijn beginnen te tekenen. Door een 3D-tekening heb je al een eerste blik op het eindresultaat van je product. Voordat er een mal van gemaakt wordt, wordt de tekening ter controle na goedkeuring verzonden aan de klant.

3D Modelleren

Een compleet model maken zonder de moderne technische middelen? Wij kunnen jouw ontwerp in een driedimensionaal voorwerp omzetten door het te boetseren. Met uiterst kleine en precieze details heb je het ontwerp in handen. Zodra het model uitgehard is plaatsen we deze in de siliconen om een mal te maken.

Prototype

Bij De Tinnen Roos kan een prototype een onderdeel van ons werkproces zijn of het eindresultaat dat wij aan de klant leveren. Zodra we een product maken, maken we altijd een test waarbij we kijken of het product de juiste kwaliteit gaat krijgen. We kunnen dan nog aanpassingen maken aan het artikel of aan de mal om de kwaliteit nog beter te krijgen. Een goedgekeurd prototype is bij ons de start van het daadwerkelijke productieproces of de start van een massaproductie bij een ander bedrijf.

Verschillende prototypen

Wij kunnen prototypes leveren als 3D-tekening, 3D-printwerk, een handgemaakt model of als gegoten product. Het is mogelijk om kleine oplages te leveren, maar het is ook mogelijk om slechts één exemplaar te leveren. Bij prototypes kun je denken aan testversies van industrieel materiaal, maar ook aan maquettes en miniaturen.