Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Tinnen roos

Onze eigen tinnen roos is afgegoten naar een echte roos. De bladeren aan de steel en de kroonbladeren zitten daarom ook boordevol details. De natuurlijke sierlijke vorm zorgt ervoor dat de roos een sieraad is voor elke omgeving. Doordat je de steel, bladeren en kroonbladeren kunt buigen is de roos in allerlei standen te leggen, plaatsen en hangen.

De emotionele waarde van onze tinnen roos kan nog groter worden als we een kaartje eraan maken met een persoonlijke gravure.

Bestel nu in onze webshop

Aanpassen

De kroonbladeren zitten per drie bladeren aan elkaar. Elk blaadje is afzonderlijk te bewegen. De bloem kan naar eigen wens helemaal open gezet worden of juist wat meer gesloten. De smaak van de ontvanger beslist uiteindelijk over het totale uiterlijk van onze roos.

Asroos

Door een speciale rozenknop tussen de kroonbladeren toe te voegen vormt zich een klein ascompartiment. In het blad kunnen we een kleine tekst graveren om de roos nog persoonlijker te maken. Doordat er slechts een klein beetje as in de roos gaat is het mogelijk om meerdere rozen te vullen en zo een herinnering te maken voor de gehele familie.

Meer uit ons portfolio

Liander wandelmascotte

Speldje Liander heeft tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zijn eigen wandelploeg op de been. Deze wandelploeg…

Lees meer
Strata Miniatures

Strata Miniatures

Opdrachtgever: Strata Miniatures Ontwerp: Russ Charles Formaat: nvt Materiaal:  gekleurde 3D render

Lees meer

CV De Foekepot

Onderscheiding Carnavalsvereniging De Foekepot uit Silvolde gaf ons de opdracht om een miniatuur te maken…

Lees meer