skip to Main Content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

We produceren
duizenden
miniaturen
voor tafelspellen!
GAMES & MINIATURES Meer weten
Omdat we
topkwaliteit leveren,
werken we voor
topmerken!
GAMES & MINIATURES Meer weten
Omdat we
topkwaliteit
leveren,
werken we voor
topmerken!
GAMES & MINIATURES Meer weten
Omdat we
topkwaliteit
leveren,
werken we voor
topmerken!
GAMES & MINIATURES Meer weten
We gebruiken
de beste 100%
recyclebare tin
GAMES & MINIATURES Meer weten

Games & Miniaturen

Afbeelding ter beschikking gesteld door The Drowned Earth.
Model gesculptuurd door James Baldwin.
Geschilderd door Jon Geraghty.
Copyrights Olmec Games.

Geen fantasie is onmogelijk

Speelstukken en mascottes ontstaan in de fantasie van de ontwerpers, wij helpen deze fantasiën te vertalen naar een 3D uitvoering. Door onze expertise in het maken van mallen weten wij exact hoe we jouw creatie het beste in de mal kunnen krijgen. Bij elk ontwerp doen we er alles aan om de hoogst mogelijke detaillering voor elkaar te krijgen. Bekijk je onze resultaten van dichtbij, dan ontdek je steeds meer verbazingwekkende details.

Expert van ontwerp tot eindresultaat

De Tinnen Roos is expert in het maken van miniaturen. We kunnen dit zeggen doordat we elke stap van het productieproces beheersen. Laat ons jouw 3D model tekenen en we werken deze uit tot een item van je bordspel of tot een trofee. Bestaande tekeningen kunnen we aanpassen voor perfecte malresultaten. Reproduceren van bestaande items is geen probleem.

Wij gieten voor

De Tinnen Roos is een graag geziene partner voor bekende spelontwerpers in binnen- en buitenland. Naast gerenomeerde bedrijven werken we ook samen met Kickstarters. Kortom, we gieten voor iedereen!

Wat onze klanten zeggen

Miniaturen voor The Drowned Earth

Over deze video

In het filmpje is het complete proces te zien van het produceren van “Keratoso: Epic Dino” van The Drowned Earth. Van het maken van de mal tot het uiteindelijke gietwerk. Als bonus hebben we er eentje in elkaar gezet om een eindresultaat te showen. Spelers krijgen de losse elementen in een verpakking om zelf aan de slag te gaan.

Onze miniaturen in beeld

Ons spel is het maken van de meest gedetailleerde metalen en kunststof miniaturen voor diverse bordspellen. Van ontwerp tot mal tot eindproduct kan alles in eigen huis gebeuren. Loodvrije metalen en recyclebare resin zorgen ervoor dat we 100% van onze restanten kunnen hergebruiken voor de volgende gieting. Neem een kijkje in ons productieproces en verbaas je over de kwaliteit van onze mini’s.

Pewter or Resin?

At De Tinnen Roos we have made thousands of miniatures for table games in the past 5 years. Most are made of tin, but we also produce in resin with the same techniques and quality. We follow strict safety and health regulations. Important for our customer and for the health of our employees.

In the world of table games, there are players who prefer metal figures and others who prefer resin. The choice of one of the other is very subjective. Some users find it better to use paint on resin, while others prefer metal. At the Tinnen Roos we understand the preferences of players and that is why we have invested in making resins with the same quality as the metals in which we have specialized for years.

Original miniature by Steamforged
Painted by “Name”
Model sculpted by Russ Charles
Copyrights Steam Forged Games

Some of our customers