Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Medailles en pins

Opdrachtgever: De Tinnen Roos
Ontwerp de Tinnen Roos: Eduardo Perez
Herinneringsmunt Operatie Market Garden
Grootte: 450x450x30 mm
Materiaal: tin-bismuth legering

Als geschenk

Een prijs voor een winnaar of een onderscheiding tijdens carnaval. We produceren medailles voor allerlei gelegenheden. Op zoek naar iets kleiners als cadeautje, dan is een speldje een goede optie. Met een vlindersluiting speld je jouw geschenk op.

Als verzamelobject

Niet één, maar een complete serie aan speldjes wakkert de verzamelwoede aan. Weet jouw klant de hele serie compleet te krijgen? Een uniek souvenir voor de toerist die jouw museum, attractiepark of regio bezoekt. Kleine cadeautjes die een herinnering met zich meedragen.

Mogelijkheden

Een glanzende medaille of toch eentje met klassiekere uitstraling? Een kleurtje er in? De mogelijkheden zijn er en samen kijken we naar het beste resultaat. Door onze precisie en vakmanschap kunnen we de kleinste details zichtbaar laten zijn. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we het juiste materiaal en techniek uit om het beste resultaat te verkrijgen.

Wat onze klanten zeggen

Wilt u een unieke medaille of pin laten maken?

De Tinnen Roos denkt met u mee bij het ontwerpen en fabriceren van een blijvende herinnering. Geschikt als speciaal cadeau, maar ook voor particuliere verkoop als souvenir. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

We hebben unieke en mooie medailles en pins gemaakt voor een grote verscheidenheid aan klanten

Enkele medailles en pins die we hebben gemaakt

vuist tegen corona speldje

Some of our customers