Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Vierdaagse Nijmegen

Elk jaar wordt in de maand juli het grootste wandelevenement ter wereld gehouden in Nijmegen, de Vierdaagse. Duizenden wandelaars van over de hele wereld verzamelen zich in de oudste stad van Nederland om vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer per dag te lopen. Rondom de sportieve prestatie worden de Zomerfeesten gehouden wat het een extra feestelijk karakter geeft. Al jarenlang is De Tinnen Roos aanwezig om wandelaars en bezoekers te voorzien van souvenirs, gelukwensen en bedankjes.

Haal de Vierdaagse souvenirs het hele jaar door in huis!

Bestel in onze webshop

Jaarlijks nieuwe souvenirs

De 4 Daagse is voor onze tingieterij een mooie inspiratiebron. Door de jaren heen hebben we een standaard assortiment opgebouwd dat we jaarlijks aanvullen met nieuwe artikelen. Elk jaar brengen we nieuwe pins uit, een beeldje voor de Vierdaagse familie en souvenirs speciaal voor dat jaar. Elk jaar nieuwe blijvende souvenirs en exclusieve items. Hier vind je ons complete assortiment.

Trouwe verzamelaars

We zijn er trots op dat we door de jaren heen een mooi band met trouwe verzamelaars hebben opgebouwd. Elk jaar zien we, naast duizenden wandelaars en supporters, vaste bezoekers aan onze kraam. Na een begroeting is er altijd de eerste vraag: “Wat hebben jullie dit jaar nieuw?” We krijgen dan ook regelmatig foto’s in onze mail van uitgestalde verzamelingen bij de mensen thuis. De verzamelkoorts is soms zo hoog dat we in onze gieterij bezoek krijgen van Vierdaagseliefhebbers die er enkele uren rijden voor over hebben.

Trotse eigenaar van

Wereldwijd verspreid

De Vierdaagsesouvenirs hebben zich in loop der jaren over de hele wereld verspreid. Zo vind je onze tinnen schoentjes van Australië tot Afghanistan en van Uruguay tot Japan. In onze souvenirs maken we gebruik van de iconische beelden die bij het wandelevenement passen. Op deze manier hebben we een beeldtaal ontwikkeld die iedereen, welk taal hij of zij ook spreekt, begrijpt.

Corona edities

De 4Daagse kon in 2020 en kan in 2021 niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Voor De Tinnen Roos betekent dit dat we helaas weinig fysiek contact hebben met onze vaste klanten. We missen onze marktkramen in de stad en de korte praatjes met wandelaars van over de hele wereld. Toch houden we het Vierdaagsegevoel vast door nieuwe souvenirs te blijven ontwikkelen. Vierdaagsesouvenirs met een grote knipoog naar het coronavirus. Bekijk ze hier.

Waar vind je ons

De gehele Vierdaagseweek staan we met twee herkenbare kramen in Nijmegen. De souvenirkramen vind je in de Broerstraat en Schevichavenstraat. Uiteraard is onze winkel in Millingen aan de Rijn ook geopend.

Bestellen via webshop
De webshop blijft actief en hierbij heb je de mogelijkheid om jouw souvenirs vooraf te bestellen. Laat ze thuisbezorgen (of op een ander adres) en haal je bestelling op in de winkel of souvenirkraam.

Vierdaagsesouvenirs in het nieuws

Regelmatig halen onze vierdaagsesouvenirs de media. Bekijk diverse artikelen en filmpjes op onze Media-pagina.

De vierdaagse Familie & andere souvenirs