Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Asiga

NOVEMBER DEAL!

De hele maand november (2022) hebben wij een waanzinnige aanbieding voor jou. Bestel jij deze maand via De Tinnen Roos machines van Asiga, Nicem of Shining 3D, dan ontvang je van ons een gratis training van 1 dag en zijn de verzendkosten gratis. Lees meer over deze actie en de voorwaarden en bekijk onze speciale brochure.

Computergetekende 3d ontwerpen kunnen
wij voor u tastbaar maken met onze 3d printer.
Een getekende fantasie komt tot ‘leven’.

Trots om gebruiker en wederverkoper van het merk Asiga te zijn.

De laatste jaren zijn er veel bewegingen te zien tussen verschillende merken in 3D-printers. Sommige merken zijn gericht op hobbyisten vaak iets betaalbaarder, en een fijne instap om mee te starten. Er zijn ook merken die zich op beide richten en de beste willen zijn op het gebied van kwaliteit en prestaties. Elke kwaliteit heeft zijn prijs. Wij zijn van mening dat Asiga met hun machines het beste is dat momenteel beschikbaar is voor de professional.

Topkwaliteit en hoge detaillering

De meest voorkomende vraag die wij ervaren is:
“Waarom zijn deze printers zoveel duurder dan in vergelijking met andere printers op de markt?”
Deze printers van topkwaliteit worden gemaakt in Sydney. Er is een uitstekende ondersteuning en de detaillering van de producten is zeer scherp. Door het SPS-systeem (Smart-Positioning-System) wordt elke laag zorgvuldig gewacht op een perfecte drukbalans voordat de volgende laag wordt geplaatst.