skip to Main Content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Schaken met een twist

Twisting Chess is een nieuwe manier van schaken. Alle bekende stukken uit het originele schaakspel staan in een nieuwe vormgeving op het bord. Een bord met zestien extra vlakjes, want er staan twee nieuwe karakters in het speelveld: Twister en Mimo.
Naast de introductie van de twee nieuwe schaakstukken en een nieuw speelveld wordt dit spel gespeeld met dobbelstenen. Nieuwe spelinzichten en tactieken worden afgewisseld met een dosis geluk.

Jahn & Pérez

Twisting Chess is bedacht en ontwikkeld door Ramon Jahn (De Tinnen Roos) en Eduardo Pérez (Laloberinto Art & Design). Een combinatie van een tingieter en een ontwerper die de handen ineen sloegen. Beiden brengen een grote ervaring in hun vakgebied met zich mee en gebruikten dat om een gezamenlijk doel te bereiken: een nieuw spel.

Kickstarter

Om Twisting Chess financieel van de grond te krijgen is een kickstarter project gestart. Op de speciale pagina vind je alle mogelijkheden om het spel te ondersteunen en bestellen. Speel het spel met 2D printfiles tot het complete bord met gegoten 3D-modellen.
Deze Kickstarter is open tot 25 november 2018.

Gerelateerde

Liander wandelmascotte

Speldje Liander heeft tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zijn eigen wandelploeg op de been. Deze wandelploeg…

read more

Vierdaagse Nijmegen

Vierdaagse Nijmegen Het grootste wandelevenement ter wereld, de Nijmeegse Vierdaagse, is voor onze tingieterij een…

read more

Segway

Segway Segway Nederland vroeg ons een minitiatuur te maken van hun vervoersproduct als relatiegeschenk. Al…

read more