Skip to content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Bezoekers

In het hart van de Gelderse Poort maakt u bij ons op een leuke educatieve manier kennis met het ambacht tingieten. Hoogtepunt van een bezoek aan De Tinnen Roos vormt de gieterij waar dagelijks gekeken kan worden hoe artikelen voor je neus ontwikkelt, gegoten en afgewerkt worden. Van maandag tot en met zaterdag kunt u vrij bij ons binnenlopen.

Gieterij

Onze gieterij heeft de productie in een modern jasje gestoken waardoor we naast de traditionele pronkstukken ook technische onderdelen vervaardigen. Dagelijks wordt hier onder andere gegraveerd en gegoten. Processen die mooi en interessant zijn om te zien en beleven. Vrije toegang tijdens openingstijden*.

* Tijdens excursies geen vrije toegang.

Winkel

In onze winkel ben je van harte welkom om een kijkje te nemen. Hier zie je onze ambachtelijk gegoten tinnen producten, van kandelaar tot sieraad. De inrichting van de showroom zet onze producten in het middelpunt zodat ze stralen onder de spotlights. Heb je iets moois gezien dat je graag mee naar huis neemt?

VVV

Millingen aan de Rijn en de Gelderse Poort bieden naast onze tingieterij tal van toeristische trekpleisters. Van museum tot pretpark en van stadspark tot natuurgebied. In onze showroom vind je de folders van de VVV en zijn fietskaarten en wandelroutes verkrijgbaar. Kijk ook buiten op het publicatiebord voor de regionale evenementen.

Excursies

Een bezoek aan De Tinnen Roos wordt extra interessant in de vorm van een excursie. Tijdens een presentatie neemt onze tingieter je mee naar het verleden en heden van het ambacht tin gieten. Ondertussen leer je alles over de werkzaamheden van ons bedrijf. Kijk snel welke arrangementen wij voor je samengesteld hebben.

Workshop

Zelf een mal leren maken en een voorwerp gieten? Dat leer je in onze workshop. Ga aan de slag met onze gieter en leer de eerste kneepjes van het vak. Je gaat naar huis met je eigen creatie.