skip to Main Content
+31 (0) 481 - 434481 info@detinnenroos.nl Open 9AM - 5PM - webshop

Diensten

Een goed eindresultaat begint met een goed ontwerp. Wij helpen jouw ontwerp te verbeteren of beginnen vanaf de eerste lijn.

Computergetekende 3d ontwerpen kunnen wij voor u tastbaar maken met onze 3d printer. Een getekende fantasie komt tot ‘leven’.

We gieten graag jouw product zowel in kleine als grote oplages. Heb je een bestaand voorwerp dat gereproduceerd moet worden, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Nog niet helemaal zeker over je ontwerp en wil je deze in de praktijk eerst testen, dan leveren we jou een prototype. Deze is nog helemaal aan te passen naar wens voordat de echte productie gaat beginnen.

Wij werken graag met de juiste machines en de beste materialen. Dit willen we ook voor jou, daarom leveren wij dezelfde machines die wij gebruiken en maak je kennis met de door ons gebruikte siliconen rubbers en grondstoffen. Wij leveren aan zowel hobbyisten als bedrijven.

De vakkennis die wij opgedaan hebben delen we graag met je. Voor beginnende en ervaren gieters verzorgen we cursussen op niveau. Van mallen maken tot omgaan met de machines.

Tingieten is een vak die vaak tot de verbeelding spreekt. Een ambacht dat nog maar weinig uitgevoerd wordt. Wij laten het publiek graag kennismaken met een schitterend vak en onze invulling daarvan.